שלום יובל

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

11/11/2007 | 20:06 | מאת: חדשה

אני פונה אליך לראשונה כדי לנסות להיחלץ ממצב תעסוקתי בעייתי ביותר שאני נמצאת בו כבר תקופה ארוכה. אני לא מצליחה להתמיד בעבודות זמניות כדי לממן דברים שחשובים לי. כשאני בעבודות כאלה אני מרגישה "נבלעת", נחנקת, או מוצפת, ושהעבודה לוקחת ממני יותר מדי אנרגיה מאשר החשיבות שלה בשבילי.אני כבר עייפה מכדי להמשיך לחפש. כמו שיש בחירת מקצוע לחיים כך אני צריכה ייעוץ לבחירת עבודה זמנית שתתחזק אותי עד שאסיים ללמוד.

11/11/2007 | 23:22 | מאת: תמר לרום יועצת ארגונית ומאמנת

שלום לך, הפרדיגמה שרובנו חיים בה היא שעבודות זמניות הן מונוטוניות ומשעממות. הן רק בשביל להרוויח כסף, ואין לחפש בהן הנאה והגשמה. ובכן, בואי נחשוב אחרת!!! גם עבודות זמניות יכולות להיות מצמיחות ומספקות אני מציעה שתשאלי את עצמך את השאלות: *מהו הדבר שאם אעשה אותו יגרום לי לקום בבקר עם רצון עז להתחיל את היום? *מהו הדבר שמרתק אותך כל כך עד כדי כך שהזמן עובר במהירות מבלי להרגיש? *מה את מוכנה לעשות אף בחינם? *מהו הדבר שאחרים מתפעלים ממך כשאת עוסקת בו? נסי לחפש עבודה בתחום הזה המדליק אותך- ואז- אפילו "הזמני" יכול להפוך ל"קבוע".

13/11/2007 | 13:50 | מאת: חדשה

ובכן- קיימים תחומים כאלה אך הם מחייבים השכלה קודם(בתחום אחד יש לי קצת וממה שאני יודעת אני כבר נותנת לאחרים, אבל אני פשוט עוד לא מוסמכת). בעבודות שאני יכולה לעשות היום(שהן בסטריאוטיפ של זמניות) צריך לעבוד קשה(בכל מיני צורות) ואח"כ מרוויחים מעט.......עבודות שעובדים פיזית כל היום,או שצריך כישורים שחסרים לי(כמו עבודה תחת לחץ, לעשות הרבה דברים בו זמנית ולעמוד בקצב). אני רוצה משהו ייעוצי/טיפולי, אחד על אחד, בלי לחץ ועם שכל ורגש(אני יודעת מה אני רוצה אבל זה מחייב השכלה קודם- מה שדורש כסף.......). אבל תודה על הראש פתחת לי ופרספקטיבה אחרת(זה נכון מה שאת אומרת, רק שאני לא מוצאת תחום כזה שיעשה לי את זה ורק נתפס כזמני בחברה)

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי