סקס כל לילה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

11/06/2007 | 18:24 | מאת: שירה

בעלי רוצה סקס כל יום . לפחות פעם אחת. אנחנו נשואים 18 שנה. אין לי חשק ואין לי כח לזה. כל השנים הסכמתי. עכשיו נמאס לי. הוא עבר לישון בחדר אחר כאות מחאה. מה עלי לעשות? להתחנף אליו? הוא אומר שאני צריכה להיות מרוצה שאחרי כל כך הרבה שנים הוא עדיין חושק בי. אני מפחדת שעכשיו הוא יתחיל לרעות בשדות זרים

היי שירה, ראשית, אם הבעיה שהעלת עוסקת רק בנושא הסקס - וזה הדבר היחיד שמפריע לך - השאלה הזאת אמורה להיות מופנת לסקסולוג - יש פורום מצוין בדוקטורס למיניות. אם הנושא הוא העזיבה של החדר והחשש מכך שבעלך יצא לרעות בשדות זרים - אז כאן אני חושב שאני יכול לנסות לעזור לך. באימון זוגי אנחנו מדברים על איך זוג או משפחה שומרים כל אחד על האינטרס שלו וההתפתחות שלו לצד ויתורים (הכרחיים) לטובת קיום המשפחה. כאן עולות שאלות לגבי ההדדיות בקשר שלכם. אין ספק שזכותך לא לרצות מין מדי יום, השאלות שלי הן אחרות: 1. מה הבסיס לקשר הארוך שלכם? 2. איך את מרגישה בזוגיות הזאת? 3. איך את מרגישה עם ההחלטה של בעלך לעבור חדר? 4. מה את חושבת על ההחלטה? 5. איך את היית נוהגת במקרה הפוך? 6. מה עשית כדי למנוע את המעבר של בעלך לחדר אחר? 7. דיברת על לרעות בשדות זרים - מאיפה עלה החשש הזה? אשמח לקבל תגובתך. בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי