אין לי מילים לתאר כמה אני מאוכזבת

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

11/06/2007 | 16:42 | מאת: מישהי מאוכזבת

אני לא מבינה למה למה אין לי מזל בעבודה?! לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל לכתוב, אבל אנסה להסביר בקצרה. לפני 3 שנים עברתי לעבוד במקצוע שלי באופן עצמאי בבית לאחר שכשכירה לא כל כך הצלחתי. בשנה השניה העסק פרח וגם ההכנסות. ואילו בשנה השלישית - השנה הזו לא יודעת מה קורה. הרבה לקוחות עזבו וגם חדשים שבאים לא מחזיקים מעמד. האמת שלא השקעתי השנה כמעט בפרסום ושיווק, אבל היו לי פשוט הרבה לקוחות וגם הייתי טרודה בטיפולי פוריות שעברתי. מה שמאכזב אותי כל כך זה שדווקא עכשיו שאני בהריון אחרי כל כך הרבה זמן שניסיתי להרות כל העסק קורס. אני מרגישה כאילו מישהו סוטר לי בפרצוף. שאני הייתי זו שתמיד חלמה שתהיה אמא אשת קריירה והקדשתי כל כך הרבה ללימודים ובסוף מה יצא שאני יושבת עכשיו ובוכה ועצובה ומאוכזבת. חוץ מזה אני מרגישה די בודדה ללא חברים וללא בני משפחה קרובים. בעלי הוא מקסים ותומך. אבל אני מרגישה שאני צריכה מעבר. רציתי לדעת איך אוכל לקום מהשבר הזה כשעוד חודשיים אני אמורה ללדת בפעם הראשונה בחיי?!

שלום למאוכזבת, קודם כל - שיהיה המון בהצלחה. את הולכת לעבור משהו שכנראה כל דבר אחר לידו יתגמד, וכל צרותייך ואכזבותייך יעלמו כלא היו. זה נפלא, כי לא כל אחד מסוגל להגשים את החלום שאת עומדת בפיתחו. עברת מסע פיזי ובטח נפשי עמוק, ועם העוצמות שלך את מצליחה בסופו של דבר להביא ילד לעולם. זאת ההוכחה שלרצון יש חלק חשוב ומשמעותי בחיים. עכשיו השאלה: איך את לוקחת את הרצון הזה וההתעקשות להצליח - גם לעבודה? כמה שאלות לחשיבה: 1. מה השתנה בין השנה השנייה לשלישית בעבודה? 2. בדיעבד - איך השפיעה עלייך האמירה "יש לי הרבה לקוחות אז לא צריך להשקיע שיווק"? 3. מה צריך לקרות במציאות כדי שתהיי שבעת רצון גם מנושא העבודה? הייתי ממליץ שממש תכתבי לך הגדרות מדויקות ניתנות לכימות - כמה לקוחות, כמה הכנסה מלקוח, רווח בחודש שיספק אותך וכד'. 4. איך הגיעו לך הלקוחות בהתחלה? מה צריך לקרות כדי שהם יגיעו שוב? 5. מה החזון שלך מבחינת העסק? אם תסתכלי 5 שנים קדימה - איך הוא אמור להיראות? איך הוא אמור להשתלב בחיי המשפחה? 6. כתבת שאת צריכה מעבר - מה את צריכה? הייתי גם שמח לנסות ולאתר את ערכייך ולראות איך הם באים לידי ביטוי במהלכים שאת עושה, יד עם חזון מלא. בכל מקרה, אני חושב שאת יכולה להשיג כל מה שתרצי, את רק צריכה להתמקד. אשמח לקבל תשובותייך ולנסות לסייע לך עד כמה שאפשר בפורמט הזה. בהצלחה ורק אושר, יובל פייס

17/06/2007 | 16:32 | מאת: מישהי מאוכזבת

יובל שלום, אני מאוד שמחה שהתייחסת לפנייתי ותודה רבה על איחולי ההצלחה. אכן זה נפלא שהצלחתי להשיג היריון אחרי שנתיים של ניסיונות כושלים. לא היה קל אבל אין ספק שזה שווה ומעצים אותי ועושה אותי מאושרת. אני ובעלי כל הזמן מדברים על התינוקת שלנו. אכן אני בן אדם עיקש בהשגת מטרותיו. אך בזמן האחרון אני מרגישה שאין לי אנרגיות לעשייה. אני גם לקחתי את זה מאוד קשה שהמון לקוחות עזבו ושחדשים בקושי מצליחים לתקוע יתד. לקחתי את זה כמין כשלון עצמי וזה מאוד מחליש אותי וגורם לי לא להתקדם הלאה. השאלות שלך נותנות חומר למחשבה. אני צריכה לשבת ולכתוב תשובות לשאלות אלה ואשמח לשתף אותך ולשמוע חוות דעתך. תודה לך שאתה כאן מקשיב ומנסה לעזור. תבורך!

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי