עבודה וזוגיות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

21/10/2007 | 01:50 | מאת: פעמונית

שבוע טוב יובל היקר, היום הייתי פעם ראשונה בפגישה עיוורת שסדרה לי חברה. לא הייתי בפגישות כאלה למעלה משנתיים. הגבר היה נחמד, אבל לא נדלקתי עליו. קצת שמן, גבוה אבל איש שיחה נחמד.לא עשיתי מאמצים למצוא חן בעיניו למרות שאני נראית באמת טוב. אמרתי לו שעדיין אני נמצאת במשבר, וקשה לי. את האמת. אבל אני שמחה שעברתי את מחסום הפחד להפגש. נרשמתי גם לאתר הכרויות, דבר שלא עשיתי גם הרבה זמן, אפילו שנפרדתי מהחבר כמה פעמים. אצלי זה בא פתאום. כמו המכתב שפתאום התחשק לי לכתוב. אתה צודק. המכתב השפיע עליו מאוד, ומגיע לו. בקשר לעבודה - לא עשיתי כלום מלבד לחפש בעיתון. מחר אני היום בבוקר אצלצל לכמה חברות כח אדם. אני מבקשת מאנשים שיבררו לי, אבל לא הייתי רצינית - אני מודה. לקח לי זמן לנחות. יש לי שיחה בצהריים, עם המטפלת שלי. באיזה תחום לעבוד, אני לא ממש יודעת. אני כבר אמרתי לך, שאני מוכנה לעבוד במכירות, מזכירות, זבנות - לא אכפת לי, העיקר שתהייה לי תעסוקה. אני ממשיכה לתת שעורים פרטיים באנגלית אחהצ. לא הפסקתי לרגע. עוד מעט יהיו לי יותר תלמידים. חפשתי כל מיני אפשרויות להרוויח כסף באינטרנט. סכמתי כמה ספרים לאתר שוונג, אבל צריך לקרוא המון.מה שמפתיע אותי - שיניתי את דפוסי החשיבה שלי לגבי זוגיות, אני לא אסכים יותר ליחס כמו שקבלתי. התחזקתי, הבטחון העצמי של גדל וזה משמח אותי. אבל, יש לי חשש מסויים, איך אהייה במערכת הבאה? הרי זה דבר חדש לי שלא התנסיתי בו עדיין. בטח שיבוא הרגע אדע. אני מוכנה יותר ופתוחה להכיר גברים ולצאת לדייטים עיוורים למרות שאני שונאת. יש בזה משהו לא טבעי. את הטבמל האחרון הכרתי בקניון, נדלקנו מהר אחד על השני. חחחחחח. נכוויתי קשות מהדלקה. עד פה. שבוע טוב ולהשתמע

הי פעמונית יקרה, מקווה ששלומך טוב ומתנצל על פרק הזמן הארוך עד תגובתי. אני שמח לשמוע שאת יוצאת ונפגשת, מכירה אנשים חדשי ואף נרשמת לאינטרנט. איך הולך עם זה? מה עם הבחור שהכרת? איך זה לחזור לימי הפגישות העיוורות? לגבי העבודה יש לי תחושה, ותקני אותי עם אני טועה, שאת רוצה אבל לא עושה יותר מדי כדי להגיע לשם. מה את כן עושה פרט למה שציינת? מה לדעתך את צריכה לעשות? מה את הכי אוהבת לעשות? עד כמה את נהנת משיעורי האנגלית? איך את רוצה להרוויח מהאינטרנט? בסך הכל נראה שהדברים די נרגעו לך. אני בטוח שאם תתמידי תמצאי עבודה די מהר. אשמח לקבל פרטים, תודה ושוב התנצלותי על העיכוב, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי