קשה לי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

14/10/2007 | 17:56 | מאת: בתיה

כל כך קשה לי כל כך הרבה שינויים אני חייבת לעשות כדי לשנות את חיי ולא מצליחה כל כך הרבה הפסדתי בחיי בגלל חוסר היכולת לעשות שינוייים מה עושים יש למישהו עצה?

הי בתיה, תודה על פניתך. את מדברת על המון שינויים אבל לא מסבירה באילו תחומים ומה בעצם מונע בעדך לעשות את השינויים. אשמח לקבל פרטים נוספים ואז אוכל להגיב מקצועית. בכל מקרה, אני אשמח גם לדעת מה המשמעות שקשה לך. מה זה אומר? איך זה בא לידי ביטוי במציאות? מה אלו ההפסדים? אשמח לקבל תשובותיך ולעזור ככל יכולתי, בברכה, יובל פייס

15/10/2007 | 22:35 | מאת: בתיה

הקשיים הם באופן כללי בחיים בעשיית שינויים לדוגמה אני עם בן זוג שאני לא אוהבת אלא אולי רק מרחמת , אני עובדת כבר כעשרים שנה בעבודה קשה משום שאני מפחדת לעשות שינוי וכמובן שזה מתבטא בחוסר סיפוק בחיי בחיים קשים ובלתי מספקים, אני בת 50 פלוס ולעזוב עבודה אני פוחדת כי אינני יודעת מה יהיה ואיך אתפרנס במיוד כשאני מפרנסת יחידה בעלי חולה ולעזוב אותו עוד יותר קשה בקיצור לא קל. מודה לך על ההקשבה והרצון

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי