חזרה לארץ

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

05/10/2007 | 15:48 | מאת: פעמונית

שלום יובל, לא ענית לי על מכתבי האחרון. חזרתי לישראל היום בבוקר. היה כייף, צחקתי המון, אבל חלמתי בלילה על האקס, זה כאב לי ,הרגשי תעוקה ובכיתי. הבת שלי והאקס צעקו עלי ולא הבינו מדוע אני בוכה מחלום. אני בסדר, התאוששתי. מתחילה לחפש עבודה ביום ראשון. לא מסוגלת לשבת יותר בבית. פחדתי מפני החזרה הביתה, בתחנת הרכבת היתה לי הרגשה לא טובה כי נזכרתי בפעם האחרונה מה הוא עשה לי. למזלי, האקס היה איתי, דברנו וצחקנו וזה עבר. הגעתי הביתה והחתולים שלי קבלו את פני. התגעגעתי אליהם. נפגשתי עם חברות. מסתבר, שכולם התגעגעו אלי, חברות וידידים. זה משמח אותי מאוד. מאוד רוצה להכיר מישהו,אבל מרגישה שעשיתי כברת דרך רצינית גם ללא גבר.אהייה מאושרת שיותר לא אצטרך לקחת כדורים. הפסקתי עם כדורי השינה, והורדתי כדור אחד לרבע. תקרא בבקשה גם את מכתבי האחרון מלוס אנגלס. מחכה לתגובה. שבת שלום

הי פעמונית, ברוכה השבה! אני שמח שעשית חיים קצת והשתחררת, למרות החלום המיותר. אני שמח שאת מרגישה כבר יותר טוב. אני אחפש את הפניה הקודמת שלך ואענה בהקדם. בהצלחה רבה בחיפוש עבודה. שבוע נפלא, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי