נוסחת פלא?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

02/06/2007 | 20:07 | מאת: עדי

כן!!! שלום לכולם שמי עדי ואני בת 35. עברתי לא מעט בחיי לדאבוני הרב, כתוצאה מכך הפכתי לאדם קשה ומאוד סקפטי. בשנה האחרונה עברתי תקופה קשה נוספת (התגרשתי) וגיליתי שמעבר לגירושים מתחוללת בי אי שביעות רצון עצומה מאורח חיי, הרגשתי חוסר מיצוי ביכולת המקצועית שלי, בתחביבים ובזמן המועט שנותר לי לשקט שלי (שלושה ילדים), חשוב לציין שאני הולכת לפסיכולוגית מקסימה מזה שנתיים וחצי אולם למעט המתנה להשתחרר מול אדם נייטרלי ולא שופט לא מצאתי שחל שיפור בחיי. עשיתי תחקיר לא קטן אודות האימון ושיטותיו ומצאתי שאין לי מה להפסיד. פניתי למאמן מ ד ה י ם ( היום אני יודעת זאת) ובעזרתו הצלחתי סוף סוף ולראשונה בחיי למצוא לא מעט נקודות אור בחיי. מצאתי משרה שלראשונה ממש נלחמתי עליה ללא מורא (אבל עם המון שיחות לפני הראיונות למאמן שלי..) תיעלתי את הזמן בצורה כזו שתאפשר לי לקרוא כמו שאני אוהבת, למדתי לבקש ולקבל עזרה ולא לוותר על מה שאני רוצה למרות נקיפות המצפון כלפיי אחרים. בקיצור בצורה חד משמעית אני פונה לכל אחד ואחת מכן וממליצה בחום לכו תנסו ותיווכחו שזו האמת לאמיתה ויותר מכך!! אל תוותרו לעצמכם על פגישת ניסיון היא ללא תשלום ותקנה לכם את מלוא הביטחון שזו הדרך החדשה שאתם חייבים לעצמכם. בפגישה תבינו בדיוק במה מדובר ובשאר הפגישות תבינו שאתם על המסלול הנכון. " האמת מסתתרת במקום בו אנשים מפחדים לחפש"!!!! הפעם אל תפחדו נסו והיווכחו אם אני הצלחתי כל!! אחד יכול. בהצלחה עדי.

עדי שלום, תודה רבה על הודעתך בפורום. אני שמח לשמוע שגם לך האימון סייע כמו לרבים אחרים. אני מאמין ביכולות האימון ורואה בסיפוק רב את ההתקדמות של המתאמנים (לא רק שלי). אני מאחל לך המון הצלחה ושתמשיכי לעשות חיל. אם יש דברים ספציפיים מהאימון שעברת שאת רוצה לשתף אותנו - אני אשמח. את גם מוזמנת להיות שותפה פעילה בפורום. אנחנו אוהבים לשמוע דעות שונות. שבוע טוב, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי