שנה טובה! וגם הצעה.....

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

חברים יקרים, פורום האימון בדוקטורס נפתח לפני כארבעה חודשים וצבר לו קהל קבוע הנעזר בו מדי יום. לשמחתי, הפורום מצליח לתת לאנשים מקום לביטוי, העצמה, חשיבה משותפת על בעיות ופתרונן ועוד. אז רציתי לאחל לכולם, גם למשתתפים הקבועים וגם למשתתפים המזדמנים, שנה נפלאה ומאושרת, שנה של בריאות ועשייה. והרבה אושר. בכל תחום ותחום. מאחר ומדובר בפורום אימון, אני מציע לכולם מטלה - הכינו רשימה של חמשת הדברים שאתם רוצים שישתנו או יקרו השנה. מתוכם קחו את השניים - שלושה הכי חשובים או/ו דחופים ותכינו תוכנית פעולה - איך אתם משיגים את היעדים האלו השנה. תחשבו מהם התהליכים שאתם צריכים לעשות כדי שיעדים אלו יושגו. מי שמעוניין יוכל להעביר את המידע בפורום ואני אשמח להתייחס. אחד מהמשתתפים יזכה בשתי פגישות אימון מלאות (של שעה וחצי כל פגישה, סה"כ 800 שקל שווי הפגישות) על חשבוני כדי ללמוד איך אנחנו מכינים תוכנית פעולה לאחד היעדים ומשם יוכל לבנות לעצמו מפת יעדים ותוכנית פעולה בעצמו. אנא השאירו אי מייל בהודעותיכם! אז שנה נפלאה לכולם, וכולי תקווה שכל משאלות לבכם יתממשו השנה! שלכם, יובל פייס

13/09/2007 | 12:39 | מאת: התחלה חדשה

מתאים לראש השנה אך מכוון שאני מאמינה שבראש השנה צריך להתמקד בעיקר ברוחני לא אכנס לפרו של צעדים מעשיים ואסתפק בשלב זה בהגדרת 5 מטרות לשנה הבאה עם כיוונים כלליים גם ברור לי על איזה שניים שלושה הכי חשוב לי לעבוד 1. שינוי תעסוקתי - לכוון את כל הידע המצטבר שיש לי בתחום של רפואה טבעית ולגבש אותו תוך חצי שנה למשהו שאפשר לעבוד ולהתפרנס ממנו. כבר עשיתי צעד בכיוון כזה: הגשתי בקשה למלגה ליום לימודים בשבוע למכללה מסויימת שמטרתו בדיוק זאת 2. לרכוש את הבית שאני גרה בו ומוצע לי למכירה - זה אומר לגייס סכומים שאני לא יכולה להרוויח בעצמי בטווח של כמה שנים. כיוונים - יש רעיונות אבל הכל בחיתולים 3. לנצח במשפט חשוב שיש לו השפעה על כל תחומי חיי ומעמדי בחיים כיוונים : אחרי שעשיתי את כל מה שצריך והפקדתי את ענייני בידיים מקצועיות טובות, רק להירגע, לנוח, להתפלל וקצת דמיון מודרך. בעיקר: להמשיך להאמין בעצמי 4. משפחה: למצוא את האיזון הנכון מרחוק. אני צריכה עכשיו שנת ניתוק יחסי 5. אהבה: יש לי בלב, אין לי ראש לחשוב על בנזוג אבל אולי זה ישתפר. אולי אני צריכה לעבוד על זה, אולי לא 6. בכל זאת יצא לי שש: מוניטין. מכיוון שבמשך שנים הוכפש שמי הגיע הזמן לקבל קצת פרסום חיובי. גם פה אני שולחת את יהבי על בורא עולם ולא מתכוונת לעשות שום דבר אחר חוץ מלהתכוון.

16/09/2007 | 19:24 | מאת: התחלה חדשה

בעקבות התגובות הרבות והמעניינות שקיבלתי כאן לגבי הודעתי בענייני תעסוקה, אני רוצה לשדרג את הרשימה המופיעה לעיל ולהוסיף בראש הרשימה את הסעיף הבא, שבוודאי יהיה חיוני להצלחה בכל שאר הסעיפים 1. ללמוד איך להיות אסרטיבית יותר ואיך לשדר את עצמי לסביבה כאחת שאי אפשר לעבוד עליה איך אני מציעה לעשות זאת?? מכיוון שמצבי הכלכלי כרגע על הםפנים אני פונה ליובל בבקשה שיבחר בי לקבל ממנו שני טיפולים כפי שהבטיח בבקשה יובל הילה (שם אמיתי)

13/09/2007 | 22:52 | מאת: מוש

שלום יובל, בהמשך לבקשתך לרשימת היעדים ותוכנית הפעולה, אלו הפרטים: היעד המרכזי שלי לשנה הוא לקנות בית. זה הבסיס, ולאחר מכן יהיו יעדים נוספים, כדוגמת - מציאת בת זוג. התוכנית העיקרית לקנית בית היא המשך חיפושים נמרצים, פניה לכמה שיותר אנשי נדלן באזור ובדיקת עיתונים ולוחות באינטרנט כל הזמן. מעבר לכך, שאיפה לשיפור התנאים בעבודה (בלי קשר לבית). שנה טובה, מוש

18/09/2007 | 01:28 | מאת: נועה

הי יובל, שנה טובה. רשימת היעדים שלי היא קצרה יותר, אבל עדין, אשמח להתייחסות: 1. למצוא בת זוג. 2. להשתדרג בעבודה שלי או למצוא עבודה יותר מאותגרת. 3. למצוא דירה, אולי לרכישה. תוכנית הפעולה: מציאת בת זוג - אני כבר ביקשתי מכל חברי לשדך לי. מעבר לכך השנה החלטתי כבר לצאת יותר למקומות "הנכונים". להשתדרג בעבודה - פניתי למנהלים שלי בתקווה להעלאת שכר וגיוון במחלקות. מעבר לכך, אני שולחת קורות חיים. לגבי דירה, יש לי עוד כמה חודשים. אשמח להתייחסותך! תודה וגמר חתימה טובה. נועה

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי