שאלה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

09/09/2007 | 11:33 | מאת: נטלי

שכחתי לציין עוד משהו שאני בתק' גם של אי יציבות בעבודה.. אני מרגישה שהולכים לפטר אותי אני במקביל התחלתי לחפש עבודה חדשה השאיפה שלי זה להכנס לחב' היי-טק אבל בגלל שאין לי נסיון בחברה כזו זה עוד יותר קשה לי למצוא... אני רוצה למצוא מקום עבודה שאני יאהב כי את המקום שלי כרגע אני לא ממש אוהבת..... מה שאני מרגישה יש לי הרבה לחץ תחושה של מועקה פחד אני מפחדת להשאר בלי כלום אני בוכה הרבה אין לי כל כך תיאבון ואני לא ישנה טוב אני כל כך רוצה לצאת מהמצב הזה ובהקדם כי כרגע ממש לא טוב לי אני לא מאושרת

הי נטלי, אחד הדברים שגורמים לחוסר יציבות הוא חוסר הודאות. הדבר שהכי מאפיין אותך בתקופה האחרונה הוא חוסר ודאות וזה משהו שברגע שירד מחייך, יקל עליך. יכול להיות שבשלב הראשון לא, אבל בהמשך אין לי ספק. לפיכך, השלבים חייבים להיות מבוססים על החזרת הודאות הזאת, וזה סוג של תהליך. איך לעשות את התהליך? אני מציע בתהליך אימוני מלא, בשלבים. לגבי הנושא של התאבון והשינה - במקרים של פגיעה משמעותית זה יכול ללמד על דיכאון בדרגה כזאת או אחרת. לא הייתי מזניח את זה בשום פנים. אני מציע שתלכי לטיפול. ובכלל, זה תקופה של בלבול ורצוי בהחלט שתתיעצי, תדברי עם מישהו על המצב. ולגבי תשובותיך (מההודעה הקודמת) - 1. מה זה אומר בעיניך ניתוק הרגשות הזה? מה לדעתך היה צריך לקרות? 2. מה לדעתך צריך לקרות כדי שתתחתנו? אני מציע לך להכין רשימת של נושאים שהיית מעלה בטיפול. מה מפריע לך, מה את יודעת שאת צריכה לתקן. תשקיעי בזה זמן ומחשבה. זה חשוב. 3.איך את מסבירה את העובדה ששניכם מצהירים שאתם אוהבים ובכל זאת חיים רק כשותפים לדירה? 4. מה הטיפול הפרטני אמור לפתור בעיניך? 5. איך את מסבירה את העובדה שקשה לו להיפתח (למרות המופנמות)? בכל זאת, אתם זוג. איך יתכן שאת תורמת לכך? 6. לגבי החום והאהבה - את צריכה את זה כדי להרגיש שהוא אוהב אותך כמו פעם? מה זה אומר? ואת כותבת שאת לא רוצה להיות תלויה בקשר. איך זה קשור? 7. סעיף זה רוח הדברים שונה מכל מה שכתבת עד עכשיו. פה את אומרת שהעניין בכלל תלוי בנושא הכספי. איך את מסבירה את זה? 8. לא הבנתי את התשובה. 60%? נטלי, אני ממתין לתשובותיך ואז נראה איך אפשר להתקדם. שני ספרים מומלצים מאוד ומהנים לקריאה יוכלו לסייע לך קצת - "קוטל הדרקונים העצוב" ו "לאהוב את מה שיש" של ביירון קייטי. גם הספר לאלף את השדון יוכל קצת לתת לך כלים להתמודדות בינתיים. בכל מקרה, אני כאן בפורום ואשמח לעמוד לרשותך. את מוזמנת לשלוח לי מייל או SMS (050-2334466) ששלחת כבר הודעה כך שאוכל להתייחס מהר יותר. שיהיה לך המון הצלחה! יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי