החלטה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

06/09/2007 | 21:15 | מאת: בחורה

שלום, חבר שלי ואני יוצאים 3/4 שנה (גרים), בני 34. הציע נשואין. 1. אנו לא מתואמים מבחינת תדירות (אני רוצה הרבה הרבה יותר – אני ג'ינג'ית). 2. מימדיו בינוניים והוא לא גרוע במיטה חלילה אך אני לא חווה נסיון מופלג שלו במיטה. 3. יש משהוא במבנה הגוף שלו – שהוא לא מספיק "מלא בשבילי" – כתפיים לא מספיק רחבות, חזה לא מספיק רחב, ובגדול צר מדיי לטעם שלי + ויזואלית פנים יפות וגוף בסדר. 4. אני כבר "בררתי" גברים עד עכשיו בכמויות – והשקעתי המון משאבים וכבר לי כוח. 5. יש כל כך הרבה גברים מנייקים (דופקים זורקים). 6. וכאלה שאינם רציניים. 7. וכאלה שהם פוטניציאל לאיידס. 8. וכאלה שהם פוטנציאל לבגידה בהמשך הדרך. 9. ומצד שני : 10. השעון הביולוגי שלי עומד לפוג. 11. הוא באמת מאוד מאוד חמוד וטוב, עובד, לא טיפש, אוהבת אותו. 12. האם לעשות מעשה ולהתחתן ?

הי בחורה, תודה על פניתך. למרות הפירוט הרב והעברת עיקרי ההתלבטות, עדיין חסר מידע שהוא יותר מעמיק. זה נכון שיש גברים שהם מניאקים (אגב, לא רק גברים) ופוטנציאל להמון דברים רעים אבל זה בעיניי פחות רלוונטי. גם חוסר הרצון שלך להשקיע משאבים הוא פחות רלוונטי. על גירושין משקיעים משאבים רבים יותר, ויפה שעה אחת קודם.... כדי לבחון את הדברים באמת לעומק, ומאחר ומדובר בהחלטה שהיא עצומה לחיים, אני חושב שמאוד כדאי לך לעשות תהליך אמיתי עם מאמן בנסיון לברר אם אכן הוא המתאים ביותר ומה באמת את רוצה. בינתיים, אני מזמין אותך לענות על השאלות הבאות: 1. כתבת בסוף בסוף שאת אוהבת אותו - א. מה המשמעות לכך שהזכרת את זה רק בסוף? ב. עד כמה את אוהבת אותו? ג. מה זה מבחינתך אהבה? 2. מה הכוונה בחמוד מאוד? 4. איזו משמעות יש לרשימה של הסיבות שהזכרת (בעיקר סעיפים 2-8)? 3. כשחלמת בעברך על הבעל האולטימטיבי - מה היה שם? איך הוא נראה? מה ציפית? השאלות כאן מהוות רק את קצה הקרחון, אבל תשובות כנות ואמיתיות יביאו אותך כבר לתובנות נכונות תזכרי שהשאלות הן לא שיפוטיות והמטרה היא שתבררי עם עצמך את הפרטים לעומק. אני אשמח לקבל את תשובותיך בפורום אם תרצי ולהמשיך לברר את הדברים. בכל מקרה, בהצלחה רבה. בלי כל קשר לכלום, הצעת נישואין זה תמיד מרגש. סופ"ש נפלא, יובל פייס

11/09/2007 | 17:30 | מאת: בחורה

בינתיים, אני מזמין אותך לענות על השאלות הבאות: 1. כתבת בסוף בסוף שאת אוהבת אותו - א. מה המשמעות לכך שהזכרת את זה רק בסוף? מקרי ב. עד כמה את אוהבת אותו? דיי מאוד ג. מה זה מבחינתך אהבה? קשה להסביר 2. מה הכוונה בחמוד מאוד? מתוק ברמות 4. איזו משמעות יש לרשימה של הסיבות שהזכרת (בעיקר סעיפים 2-8)? רשימה מציקה - אי מימוש 3. כשחלמת בעברך על הבעל האולטימטיבי - מה היה שם? איך הוא נראה? מה ציפית? כמעט כמותו - למעט מה צויין כמינוס - וגם קצת יותר סוציואקונומית - יותר מתקרב אליי ... השאלות כאן מהוות רק את קצה הקרחון, אבל תשובות כנות ואמיתיות יביאו אותך כבר לתובנות נכונות תזכרי שהשאלות הן לא שיפוטיות והמטרה היא שתבררי עם עצמך את הפרטים לעומק. אולי אני שיפוטית ???? אני אשמח לקבל את תשובותיך בפורום אם תרצי ולהמשיך לברר את הדברים.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי