אימון לזוגיות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

21/05/2007 | 09:33 | מאת: שירי

כמה נדוש הא? :) מבקשת המלצה למאמן שיעבוד איתי על מציאת זוגיות טובה. אני גרה באזור ראשל"צ ואפשרי גם תל אביב. המייל שלי מצורף :)

היי שירי, כל מאמן מוסמך יכול לסייע לך בבקשתך. את מוזמנת לדבר איתי ואני אנסה לבחון איזו שיטה עשויה להתאים לך יותר. הטלפון שלי - 054-5544222. בברכה, יובל פייס

06/06/2007 | 15:02 | מאת: אבי

אני מאמן לזוגיות ואני מזמין נשים וגברים המעוניינים לקבל אימון לזוגיות , כדי להכניס שינוי משמעותי לחייהם לפנות אלי. גם אם את/אתה לבד ומטרתכם היא מציאת זוגיות חדשה, גם אם אתם בקשר זוגי שלא החלטתם האםזהו הקשר שיביא אתכם אל אושרכם, וגם אם אתם במשבר שלאחר פרידה מבן/בת זוג - אשמח לסייע. המפגש הראשון כולל אימון הדגמה ללא תשלום - הקפה מעולה. אנא כיתבו לי ותשובה מובטחת בכל מקרה. אבי אלפסי

10/04/2010 | 20:01 | מאת: ערן

אתה? לזוגיות? חחח...

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי