דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

11/05/2007 | 12:22 | מאת: גלית

שלום יובל, ראשית, המון הצלחה עם הפורום החדש. ולעניין . . . אני בת 32, רווקה. לפני חמש שנים נפרדתי מבן זוגי ומאז איני מצליחה למצוא את ה"אביר על הסוס הלבן" (או לפחות אפור) אציין כי אני מעוניינת בזוגיות, אך לא מוצאת אותה ולא את הכוחות לחפש אותה, האם אימון אישי יכול לפתור בעיות מסוג זה?

היי גלית, תודה על פנייתך. שאלת אם אימון יכול לעזור - על פניו, התשובה היא כן. כבר היה לך חבר, היית בזוגיות לפחות פעם אחת, ואת מדברת על אי מציאת אנרגיות לחיפוש. לאימון יש את הכלים הטובים והמהירים ביותר לסייע לך. לאימון יש כלים מדהימים לעבוד על בעיות זוגיות או חיפוש אחר זוגיות. במצב כזה האימון יתחלק לשלושה חלקים - 1. בירור היכן את נמצאת עכשיו - מבחינת כנות הרצון, עד כמה את פנויה, מהי זוגיות עבורך, מה זוגיות נותנת לך אבל מצד שני מה תקופת הלבד נתנה לך כי הרי היית שם לא מעט זמן, וכנראה שדי מבחירה. 2. בשלב השני מברר את חסמי ההצלחה שלך, ערכייך ואת חזונך, עם התמקדות בזוגיות. שאלות חזוניות לדוגמא (ממליץ שתנסי לענות עליהם)- אם את מסתכלת 10 שנים קדימה והמצב הוא אופטימלי - איך זה נראה? מיהו בן הזוג שלך? כמה ילדים יש לכם? היכן אתם גרים? מה האווירה בבית? וכו'. 3. בשלב האחרון אנחנו נכין תוכנית פעולה מאוד מפורטת כשהיעד הוא השגת בן זוג לחיים. בין המפגשים תזכי במטלות שכבר יקדמו אותך לעבר השלב השלישי. את מוזמנת לענות על השאלות ולחזור אלינו בפורום. בהצלחה רבה! יובל פייס

14/05/2007 | 23:03 | מאת: גלית

תודה רבה על תשובתך, אנסה לענות לעצמי על השאלות שהעלת. גלית

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי