ענייני הלב

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

27/08/2007 | 12:27 | מאת: דני

שלום יובל, אומרים שבכל הקשור לענייני הלב מאמץ-יתר רק מרחיק את המטרה,בניגוד ללימודים או עבודה היכן שהתוצאות הן ביחס ישר למידת ההשקעה. אז איך מוצאים את אשת החלומות ללא מאמץ יתר?

הי דני, תודה על פניתך. מתנצל על העיכוב בתשובתי. אני לא ממש מכיר באמירות כאלה שמתחילות ב "אומרים ש". בטח לא כמאמן. גם לא במונח "מאמץ יתר". מבחינתי ללכת עשר דקות זה מאמץ יתר, לאחר לרוץ מרתון זה תחביב. מי קובע? אותי מעניין מה אתה חושב ומה אתה מרגיש. ואני גם לא מכיר המון אנשים שמצאו את אהבת חייהם בקלות וללא כל מאמץ. יש, אבל נדיר או שלקח המון זמן. לכן, כדי להבין את הדברים, אני רוצה לברר איתך - מה הכוונה במאמץ יתר? איך היית רוצה שהדברים יקרו? מה אתה מוכן לעשות כדי להשיג בת זוג מתאימה לחיים? איך תגדיר את מאמץ שאתה מציע לעשות? כמו שהדברים נשמעים אתה ממתין שיקרה נס ותיפול לידיך נסיכת חלומותיך. יכול להיות שזה יקרה, השאלה כמה סבלנות יש לך ומה מטרותיך בחיים. אשמח לקבל תשובותיך והתייחסותך להשערה שלי. תודה ובהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי