מענה ליובל

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

19/08/2007 | 19:16 | מאת: פעמונית

שלום יובל, תודה על התגובה. אענה לך על השאלות. אני כועסת כי אני מרגישה שקבלתי יחס לא הוגן למרות שהשתדלתי מאוד.זה גם אומר שקשה לי להשתחרר מהר מרגשות שליליים. 2. דברתי בטלפון איתו, בערב היינו נפגשים, לפעמים גם אחהצ, בששי בבוקר ובערב היינו אוכלים ומבלים ביחד ושבת עד מוצאי שבת. ידעתי שיש לי בן זוג ללכת אליו, לטייל בים, וכו. לא הייתי צריכה לדאוג לבדור. 3.חברות המליצו לי, המשפחה המליצה לי וגם אנשי מקצוע - ולא שמעתי בקולם.הסכמתי לקשר כי נקשרתי ולא רציתי להיות לבד. אבל, כל פעם הוא הכין לי הפתעה רעה אחרת.הכי גרוע זה החוסר יציבות שלו, ההתפרצויות וההערות. הכסף לא היה חשוב לי כל כך. כסף כן חשוב, מכונית כן חשובה וההתנהגות גם, ולכן הייתי דורשת מהחברה לא לצאת עם אחד כזה. 4. סקס טוב לא היה לי עם בעלי. גיליתי את ההנאה בגיל מאוחר. הוא ידע לגרום לי הנאה. איתו- סקס אמר לי שהוא אוהב אותי ורוצה אותי. לא נעים לי, אבל הוא היה נהנה בקולי קולות, אומר את שמי, אומר שאוהב אותי. אבל גם אמר לי כמה פעמים שהכדורים מוציאים לו את החשק והוא עושה סקס בשבילי. אז אמרתי לו, שלפי הצרחות שלך אתה צריך סקס כל יום. היה עייף הרבה פעמים. אהבה וחום לא תמיד קשורים בסקס. זה בהתנהגות יום יומית. מחמאות, חבוקים נשיקות - שקבלתי ממנו לפעמים אבל הרגשתי שזה לא ממש אישי. 5. הוא טען שממשעמם לו כי לא רצה לומר לי שהוא חוזר לאשתו. היה לחץ משפחתי לפני החתונה של הבן, האמא נפרדה מהחבר - היא גם בחשה בקלחת ולא היה נעים שהיא תעמוד בחתונה לבד והוא יהייה איתי. שחזרנו אמר ששקר, שלא היה לו מה לומר. אבל זה לא נכון לגמרי. בחורף הוא בדכאון ורובץ בספה. אני באה רואה טלויזיה, עושה לי לשתות ומדברת איתו. הוא חשש שיש לי ציפיות שאני מצפה שיבדר אותי.אמרתי לו שישאר בספה אין לי בעיה, יש טי וי ומחשב. אני האחרונה בעולם שאתה יכול לומר שאני משעממת. אני בת 52, הייתי מורה לאנגלית, יש לי חוש הומור, אני סקסית ומעניינת, וסליחה שאני משוויצה. 6. למה התכוונת במניפולציה? מצידו או מצידי? הוא היה מניפולטיבי לדעתי. תפרט לי בבקשה. גבר הגון יציב וחם אחד שאני יכולה לסמוך עליו ויתן לי כבוד ראוי לאהבה שלי. ישר ונאמן וא בקורתי. סדר יום קמה מאוד מאוחר כי אני לא עובדת. הולכת לקניון עם חברות לאכול ולשתות. יש לי לפמעים שעורים פרטיים, אחכ חדר כושר ולפעמים לחברות או לים לשבת עד חצות. יש לי גם כלבה ושני חתולים. בשבת הולכת לים בצהריים ובערב נוסעת לאימי בחיפה ואחכ רקודים. אני רוצה לקום בבוקר לעבודה. לפחות חצי יום. משעמם לי מאוד. במשך השנה יש לי שעורים פרטיים אחהצ אבל בבוקר משעמם לי ואני עובדת על זה עכשיו. רוצה לעבוד עד אחהצ ואחכ תחביבים ובן זוג. אני נפגשת פעם בשבוע עם היועצת. עכשיו היא בחופשה שבועיים. אני נוסעת בחגים לבת שלי בארהב.אני עדיין לא יודעת אם זה מתאים לי כי הייתי בכמה פגישות ובכולם רק בכיתי ודברנו על הכאב, פתרונות איך להוציא אותו מהראש וכו. אני אראה בההמשך. מקווה שעניתי לך . ושוב תודה ומצפה להמשך, כי אתה נותן לי כח . כבר יומיים אני מרגישה יותר טוב

הי פעמונית, תודה על התשובה. אני רוצה להפנות אותך דבר ראשון לכל נושא החזון שלך. יש שם דברים יפים מאוד, אבל עירבת שם גם כמה דברים שהם ממש הווה. החזון שלך צריך להיות נטול דאגות - מה את רוצה מבחינת זוגיות? מה את רוצה מבחינה משפחתית? מבחינת עבודה? פנאי? ממש תיאורים מדויקים עד כמה שאת יכולה. מאחר וההתמקדות כרגע היא על מה שקרה, אני דווקא חושב שנכון קצת לחשוב קדימה. אם את מרגישה שמכתב ינקה אצלך משהו, מבחינת הרגשה, את מוזמנת לכתוב אותו. קודם כל כתבי אותו, אחר כך תחשבי אם לשלוח או לא. השאלה אם יש עוד דברים שאת רוצה להשיג בשליחת המכתב. אם כן, אז מה? מה המטרה שלו? ויותר חשוב - את מתארת את עצמך כאדם חם שיש לו המון לתת ורצון עצום לקדם דברים. אני נהנה מאוד גם מהדימוי העצמי הגבוה שלך. אני חושב שעם נתוני פתיחה כאלו השמיים הם הגבול. ועכשיו בואי נניח שהזוגיות הזאת שהסתיימה לא תשוב עוד. איך את מתקדמת הלאה? דבר נוסף, דיברת על הרצון להפיג את השעמום של הבוקר - איך את הולכת לעשות את זה? אשמח עם תצרפי גם דברים שאת רוצה לעשות וגם דברים שאת אוהבת. משהו מהעבר אולי שהיית שמחה לעשות שוב. תהיי יצירתית. אגב, הפגת השעמום אמורה גם להוות הכנסה? אשמח לקבל פירוט, לראות איך אפשר להתקדם קדימה ולא לדשדש מאחור, למרות שזה קל. את יודעת בדיוק מה את מצפה מבן זוגך הבא, ברור לך איך את רוצה לחיות, הגיעה הזמן לנוע. ממתין בציפייה לתגובתך. בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי