הצלחה עם נשים

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

19/08/2007 | 12:59 | מאת: אילן

הי יובל, נניח כי גבר סובל מהצלחה מועטה עם נשים פשוט מאוד מן הסיבה שהוא לא נראה טוב. בייאושו הוא פונה למאמן אישי.כיצד מאמן אישי יוכל לסייע במקרה זה לתקן את המצב?

הי אילן, נושא הצלחה עם נשים/גברים/זוגיות הוא נושא שעולה לא מעט באימונים. המפתח לפתרון לרב הוא להעצים את שאר איכויותיך וחוזקותיך, ומצד שני ללוות אותך בתהליך חיפוש אמיתי ומשמעותי. עד כה הייתה הצלחה כבירה בעניין. אגב, יופי זה עניין של טעם. בחלק גדול מהמקרים זה בעיקר תחושות שלך. זה עניין של אמונה בעצמך ודימוי עצמי. לאימון כלים נפלאים לעבוד על רשימת החסמים שהעלתי. יש כמה ספרים שהייתי ממליץ לך לקרוא, שהם חוזרים לא מעט בהמלצותי בפורום: "עכשיו - גלה את חוזקותיך" ו "לאהוב את מה שיש". ספר נוסף שיכול לסייע לך הוא "לאלף את השדון". עם זאת, אני מאמין שמסגרת אימונית מלאה תוכל לקדם אותך מאוד. בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי