תשובות ליובל

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

14/08/2007 | 20:31 | מאת: פעמונית

שלום יובל, תודה שענית לי. הורי התגרשו שהייתי בת 8. אבי בגד בה, עזב לחול לכמה חדשים ואחכ את הבית כי אימי לא רצתה שיגור איתנו. סבלתי שנה מאוד. אחכ הוא חזר, אבל לאחר זמן מה רצה לעזוב שוב, ונשאר בסוף. שהתגרשתי, פחדתי להיות לבד, ממצב כלכלי לא טוב, אבל לא אהבתי את בעלי או שלא הייתי מודעת לפחדים. חזרתי לבעלי לאחר שנתיים ראיתי שזה לא טוב ונשארתי עוד 8 שנים כי לא רציתי להיות לבד ופחדתי מהמצב הכלכלי. ראיתי שהשד לא נורא ומתפרנסים. שאני רבה עם גבר ונדמה לי שהוא עוזב, אני מרגישה חרדה, לחץ, כאילו אני אפס. הגבר האחרון היה דכאוני אבל נקשרתי אליו ולא רציתי להיות לבד. היתה לי מסגרת. אין לי עבודה מרובה ויש לי זמן פנוי, הילדים גם לא בבית. ידעתי שהוא לא טוב עבורי, מתנהג בגסות, מתנתק, מעיר הערות, וניסיתי לעזוב אותו מספר פעמים וגם הוא עזב אותי, אבל תמיד בקש לחזור .נשארתי עם החרדה אבל לא בקשתי לחזור, כי לא אני פגעתי בו. רוב הגברים שהכרתי היו מאוד בקורתיים, אני מאוד נוחה וניסו לנהל לי את החיים, כולל בעלי. האחרון היה מקבל התקפת הערות ומעיר בקולי קולות ומעליב והיו לו ציפיות כאילו אני חייבת לו משהו. אני רוצה גבר עדין, מתחשב וחם שלא ינהל לי את החיים. לצערי, אני דווקא נמשכת לגברים כוחניים. שהכרתי את האחרון, חשבתי שהוא טלה תמים. ניסיתי לשנות את הדפוס ונפלתי. מקווה שעניתי לך, וסליחה אם זה ארוך מדי. תודה

הי פעמונית, תודה על התשובות. אין תשובות ארוכות מדי. בעיקר כשהן לגמרי לעניין. את מתארת כאן דפוס שחוזר על עצמו - מחפשת חום, רוך, עדינות, הבנה, נעימות ומצד שני נמשכת לכוחניות ואלימות. איך את מסבירה את ההבדל הזה בין הרצון שלך למה שקורה בפועל? על פי הקואצ'ינג יש לך חסמי הצלחה משמעותיים - את נשארת במקום מוכר ויחסית נח על פני התקדמות בחיים ואושר. זה מצב שכמאמן אני אמור לעזור לך לצאת ממנו. הדרך היא העלאת כל חסמי ההצלחה למודעות בשלב הראשון ועבודה איטית עם משימות כדי לפתור את הבעיה. יש כמה ספרים שיכולים לסייע לך כמו "גלה את חוזקותיך" ו "לאלף את השדון" ואני ממליץ לך לנסות. משימה שהייתי מציע לך לעשות היא לחשוב על דרכים בהם את יכולה לזהות שלגבר יש נטיות תוקפניות עוד בטרם את נקשרת. זה אפשרי. אשמח לקבל רעיונות. בהצלחה ונשמח להתעדכן, יובל פייס

16/08/2007 | 01:24 | מאת: פעמונית

כואב לי בכל הפרדה שהוא ויתר עלי בקלות ויש לו מישהי אחרת, שמעתי שמאוד מכוערת, אותה הכיר לפני שהכיר אותי. איתי הוא רב על כל דבר ולא יכולתי להעיר לו. שמעתי שהיא מגבילה אותו ולא נותנת לו ללכת לארועים משפחתיים. יש לי הרגשה שהיא תומכת בו כספית. שאני שומעת דברים כאלה מיד אני מרגישה חרדה. לזהות את הדפוס, אני מבטיחה לך שאזהה. גם אצלו זיהיתי. מה עושים עם ההרגשה האיומה שמחלחלת ? מצד אחד אני יודעת שהוא לא שווה מצד שני אני מקנאה. אני יודעת שלא תהייה לי זוגיות איתו, אבל לא מצליחה להשתחרר אפילו בעזרת כדורים כבר 5 חדשים. אני נוסעת עוד חודש לחול לכמה שבועות, מקווה שיעזור לי. איזה אימון יש כדי להעלות את הבטחון העצמי? אומר לך את האמת. אתה הראשון ששאלת שאלות כאלה לעניין, אבל לא התייחתס לגרושי הורי, שאולי משם נובעת חרדת הנטישה. אם תוכל מאתר זה לעזור לי - תבורך. אני מרגישה שאתה מטפל רציני ומעמיק ולא עונה רק כדי לענות. מקווה שתענה לי. תודה מעומק הלב

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי