מתי לוותר

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

12/08/2007 | 01:40 | מאת: יואל

יובל שלום, נניח כי אדם מתנסה בחייו בדבר מסוים ונכשל פעם אחר פעם,אך עדיין ההצלחה בדבר זה חשובה לו. כיצד הוא יוכל לדעת אם הכישלון מקורו בשיטות פעולה שגויות או בחוסר נחישות, או שהוא פשוט אפס וצריך לוותר?

הי יואל, תודה על פניתך. בלי להכיר אותך, ורק מהכתיבה - אתה ממש לא אפס. יכול להיות שאתה עקשן גדול, יכול להיות שאתה מתמודד עם דברים שהם לא בשבילך - אבל זה לא הופך אותך לאפס. לעתים ההתמדה משתלמת, וגם אם לא מצליחים להשיג את היעד - לומדים שיעור חשוב בחיים. אגב, לא כל כך חשוב מהי ההתמודדות וכמה זמן אתה מנסה. מה שחשוב פה שאתה רוצה וזה עניין עקרוני להצליח. אז יש לי כמה שאלות אליך, אשמח לקבל תגובותיך: 1. מה המשמעות עבורך להצליח בדבר הזה איתו אתה מתמודד? 2. מה הצלחה בתחום תתן לך בחיים? 3. מה החסרונות של המאמץ העצום שאתה עושה? 4. באילו מקרים אחרים כן הצלחת? אם תוכל לשתף אותי בהצלחה או שתיים גדולות ובכישלון אחד משמעותי, אודה לך. 5. אם היית מצליח - מה היה היעד הבא שלך? אני אשמח לקבל את תשובותיך ונמשיך בהתכתבות שלנו בפורום. בהצלחה! יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי