זוגיות בעד ונגד

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

08/08/2007 | 18:43 | מאת: דורון

שלום, אני בן 24,סטודנט להנדסה בתום שנתי השלישית ללימודים.עד לסיום לימודיי נותרה לי שנה אחת אחרונה . מזה שלוש שנים אני נמנע מללכת ולחפש לעצמי בת זוג משום שהלימודים חשובים לי ודורשים ריכוז רב,לכן החלטתי שאינני רוצה הסחות דעת.מחד אני לא רוצה להתאהב כרגע כי אדם מאוהב נוטה לפעמים לאבד את הראש ולהזניח דברים שהיו חשובים לו(אני לפחות...),ומאידך אני גם מרגיש שהחוסר בזוגיות יוצר חלל ריק בנשמה שמונע ממני מלהגיע למיצוי מקסימלי של כל יכולותיי.אני מנסה לפתור כרגע את הבעיה עם פסיכולוגית אך בינתיים ללא הצלחה. אני שואל את עצמי האם להמשיך לסבול עוד שנה לבד או לא? מה הפיתרון הטוב ביותר לדילמה הזאת? דורון.

הי דורון, תודה על פנייתך. כפי שאני רואה את הדברים, המשפט הכי חשוב שלך בפנייה הוא בשאלה "האם להמשיך לסבול עוד שנה לבד". אם אתה מגדיר את הלבד כסבל, כמאמן - לא הייתי רוצה שזה יקרה. אני לא מוצא הגיון בלגרום לעצמך סבל. השאלות שלי הן כאלה: 1. מה יותר חשוב לך - זוגיות או לימודים? 2. איך לדעתך הדברים יכולים בכל זאת ללכת ביחד? 3. מה זה מבחינתך לסבול? 4. אם הלימודים לא היו עבר קריירה, איך היית נוהג? אני חושב שהבסיס לכל תהליך אותו אתה עובר צריך להתחיל בתוכנית פעולה ברורה - כמה להקדיש לזוגיות ואיך להימנע ממצב שהזוגיות באה על חשבון הלימודים. אשמח לקבל תשובותיך. בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי