אימון עצמי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

19/07/2014 | 22:46 | מאת: עינת

שלום רב, בשנה האחרונה עברתי גירושין, במקביל ללידה שלישית וליציאה לדרך עצמאית… כן, אינטסיבי:) עברתי מספר תהליכי אימון, אחד מהם עקבי ושניים נוספים "תומכים" (אגב, אשמח להמליץ למי שיחפוץ). לפני מספר חודשים החלטתי להפסיק עם הכל, הרגשתי בשלה לכך, ובאמת דברים הסתדרו ומסתדרים. אלא שלאחרונה מרגישה שצריכה חיזוק נוסף, השאלה היא, האם נכון לעצור אימון, האם נכון לחזור לתקופה או שאולי לקבוע סשנים בתדירות קבועה אך נמוכה יותר? או שאין חוקיות וזה אישי?:)

19/08/2014 | 17:07 | מאת: מכללת יוזמות

היי עינת, אימון אישי(כשמו כן הוא) הוא דבר אינדיבידואלי לכל מתאמן ולכן לא אמורה להיות בו חוקיות כלשהי כאשר כל עניין הוא לגופו. כמו שידעת להפסיק את האימון כי הרגשת שהדברים הסתדרו (וזה לגיטימי), כך גם תמיד אפשר לחזור לאימון (או להתחיל אימון מחדש) כשהדברים פחות מסתדרים (אם האימון עזר לך בעבר אין כל סיבה שהוא לא יעזור לך בהווה). לגבי התדירות, זה כבר תלוי בך ובאפקטיביות האימון כפי שמציע המאמן. שיהיה בהצלחה!

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי