זוגיות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

23/05/2014 | 20:40 | מאת: א.

הייתה לי חברה במשך שנה שכל רגע הוא היה הרגע המדהים ביותר , במשך הקשר הבחנתי בעצבים ייתר על המידה במצבים מסוימים שגרמו לנו לאבד את הקשר כתוצאה בצעקות חוזרות , נדמה כאילו שהתחלתי להיות סוג של אדם שמחכה להתפרצות הבאה וזה לא כל כך הלך ויתרתי על זה ואני ממש אוהב אותה ורוצה ל דעת איך אוכל לעזור לה והאם כדאי לי בכלל להיות שם ולתת הזדמנות נוספת ?

היי, תודה על הפנייה. לא ממש הבנתי מה קרה - מי צעק על מי? אני מניח שהחברה הייתה מאבדת את עשתונותיה פה ושם, וזה פגע בקשר. לשאלתך - ברור שאפשר לעזור. לשניכם, כי יכול להיות שניהול נכון של התגובות שלך יכול לסייע. כדי לעזור יותר, אני זקוק לפרטים נוספים. אשמח אם תרחיב לגבי הסיטואציות ומה קורה אחרי, התגובות שלך וכד'. בברכה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי