לא מסוגל להניע את עצמי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

08/04/2014 | 21:50 | מאת: גיל

אני בן 20, יצאתי מהצבא לאחר חצי שנת שירות בלבד בעקבות מועקות נפשיות שלא אפשרו לי להמשיך את השירות, מאז עברה קצת למעלה משנה. למעשה בשנה הזו עבדתי במשך 4 חודשים בקושי ובשאר החודשים פשוט ישבתי בבית בחוסר מעש. יש לי המון דברים שאני רוצה לעשות ואני פשוט מרגיש שאני לא מסוגל להניע את עצמי לעשות אותם, למשל לחפש עבודה. כרגע אני מעביר את החיים שלי ללא שום מטרה ובפחד גדול שהדבר גם ישפיע עלי בעתיד הרחוק יותר כשאתבגר. באופן כללי, אני פשוט לא מרוצה מהחיים שלי ויחד עם זאת משהו משתק אותי מלתקן אותם.

היי גיל, מתנצל על העיכוב בתשובה. הנעה זה אחד האתגרים הגדולים בחיים. אנחנו, באימון, מאמינים שמה שבאמת יניע אותך בצורה הטובה ביותר יהיו המטרות שלך, שלעתים גם אותם קשה לקבוע. המלצתי - תנסה לחשוב מה אתה רוצה לעשות בחיים שלך ומה יכול לקדם אותך לשם. יש לך כיוון? אם כן, שתף אותי. אם אתה לא מצליח, אני ממליץ שתיקח מאמן שיעזור לך בתחום. בדיוק זו הסיבה לקיומנו. בברכה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי