לימודי אימון ואחריות מקצועית.

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

09/03/2014 | 20:01 | מאת: מתן

שלום רב, בחודשים האחרונים גיבשתי החלטה ללמוד אימון תזונה. ברצוני לשאול כמה שאלות: 1- היכן הכי טוב ללמוד את הנושא הזה? מבחינת מסלול שמשלב גם על אימון(קואצ'ר) וגם על תזונה. 2-האם התעודה שאני מקבל בסיום הלימודים מספיקה עבורי על מנת לבטח את עצמי בחברת ביטוח ובכך לקבל אחריות מקצועית? או שמה אני חייב להיות מוכר איפושהו? 3- האם יש הגבלת גיל להתחלת לימודים בתחום זה? מודה מראש לכל עזרה מכם.

21/03/2014 | 13:40 | מאת: קרן

ממליצה לבדוק ברידמן, לא למדתי שם באופן אישי אבל מכירה כאלה שלמדו והיו מרוצים. לגבי ביטוח - יש ביטוח למאמנים, לדעתי הוא ממש לא קשור להשתייכות לקהילת המאמנים. בהצלחה.

היי מתן, אני לא מכיר בתי ספר לאימון לתזונה, אני יכול לנסות לברר. בכל אופן, יש היום ביטוח אחריות מקצועית למי שעומד בקריטריונים של לשכת המאמנים, כך שכל בית ספר שתבחר - אנא דאג שהוא מוכר לשכה. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי