תקיעות במציאת זוגיות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

25/11/2013 | 14:02 | מאת: עדי

אני לא מצליחה להבין למה אני לא מוצאת בן הזוג. אני עושה הכל על מנת למצוא, כבר סיפרתי לחבריםואפילו לנרשמתי לאתרי ההכרויות וזה לא הולך לי. כל החברות והחברים שלי עם בני זוג, ואני לא מתקדמת לשום מקום. מה לעשות? חשבתי כבר ללכת למאמן למציאת זוגיות, האם יש מישהו שמתמחה בזה? מה לעשות?

היי עדי, מציאת זוגיות היא ללא ספק אחד האתגרים הקשים. אבל כדי לעזור לך באמת, אני חייב לקבל פרטים נוספים: מה ניסית עד היום? מה את מחפשת? איפה את מוכנה להתפשר, אם בכלל, ואיפה לא? מה עוד את מוענה לעשות כדי למצוא זוגיות? לשאלתך לגבי מאמן - זה בהחלט יכול לעזור. באימון, נברר בצורה מקצועית (ערכים, חזון, חסמים וכו') מי את ומה נכון עבורך. בכל אופן - את מוזמנת לענות לי על השאלות ואשמח לנסות לעזור. יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי