מיומה ,מנוחה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/03/2010 | 16:50 | מאת: רוני

ושוב שלום.. כפי שציינתי אישתי בשבוע ה14.. יש לה מיומה מחוץ לרחם בגודל של 6 ס'מ. בתחילת ההיריון אמרו לנו שמנוחה ושכיבה תורמים להיעלמות\הקטנת המיומה, רציתי לשאול האם זה נכון?? או שמומלצת פעילות גופנית? אציין שרוב הזמן אישתי נחה מול הטלויזנה או הטלפון.. האם זה מומלץ מבחינת העובר והמיומה??

מנוחה לא אמורה להעלים מיומה, פעילות גופנית מוגברת עלולה לגרום להפלה אם הרחם לא תקין - כמו נוכחות מיומה, פעילות שיגרתית לא אמורה לגרום לנזק

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה