הבעת הערכה - זהבה סופר
דיון מתוך פורום הריון ולידה - הלל יפה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
בס"ד ד"ר דוד ,ערב טוב ! לפני כ 10 חודשים ילדתי את בתי במחלקה שלכם בסיועה של זהבה סופר , ורק מילים טובות ושבח יש לי לומר על אישיותה המדהימה והכובשת . אנני חדרתית , אבל אחרי ששמעתי את כל ההמלצות של אחותי על זהבה שילדה אותה בלידה הראשונה ואף בשניה שהיתה לפני כחמישה חודשים. הגעתי ללדת בבית החולים שלכם ושמחתי מאוד שזכיתי לליוי שלה בלידה שלי . לאחר הלידה דאגתי לפקסס אליך מכתב תודה על כל הטיפול המסור שניתן לי וגם הפעם אני חושבת שזו הזדמנות מצוינת להביע את תודתי והערכתי הכנה והגדולה , תודה רבה!
המליצו לי מאוד על הלל יפה בגלל זהבה, רציתי לנסות "ליפול" באחת המשמרות שלה אבל שמעתי שהיא כבר לא שם.עכשיו אני לא יודעת איפה ללדת:(.
שמח על חווית הלידה החיובית שלכם מחלקת נשים ויולדות בכלל וחדר הלידה בפרט בבית החולים הלל יפה נותן שירות למעל 4000 יולדות בשנה ורובן ככולן יוצאות מאושרות ומרוצות. כל המיילדות שלנו הן מצוינות ואני מציע לך להגיע ולנסות זאת.
שלום שבוע 39 לידיעתך זהבה נמצא בחדר לידה בניגוד לאחרות שלו חזרו ולו יחזרו לשם לצמיתות. אז תתחילי לתכנן ילדים.