CMV

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/04/2007 | 18:26 | מאת: מיטל

שלום, שבוע 23 להלן בדיקות ה- CMV שלי לאורך תקופה בבדיקת CMV שביצעתי לפני ההריון - אוקטובר 06 IGG - גדול מ- 250 positive IGM - שלילי שבוע 8 להריון IGG - גדול מ- 250 positive IGM - גבולי. הדגימה נבדקה בשיטה נוספת ונמצאה שלילית avidity- גדול מ- 45% - probably past infection שבוע 22 להריון IGG - גדול מ- 250 positive IGM - גבולי. - בנוסף ראה תוצאת CMV igm additional assay CMV igm additional assay - שלילי avidity - גדול מ- 45% - probably past infection האם הבדיקות בסדר? האם יש חשש להדבקה חוזרת במהלך ההריון. לפי מיטב הבנתי ה- IGM שיצא גבולי נבדק בכל פעם וחזר שלילי - האם באמת כך הדבר? מה המלצתכם? תודה רבה!

20/04/2007 | 20:32 | מאת: ד"ר אריה שחר

מיטל שלום תוצאות הבדיקות שלך מראות על זיהום ישן שהיה בעבר. תוצאות הבדיקות החוזרות שלך גם הן שליליות ו AVIDITY מראה זיהום עבר של מעל 3 חודשים קודם כבר בשבוע 8. לידיעתך הסיכוי שזיהום חוזר יפגע בעובר הינו פחות מ 1%. בהצלחה בהמשך ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה