רחובות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/10/2009 | 13:03 | מאת: לי

שלום רב, אני טופלתי בטיפולי ivf והייתי בהיריון וההיריון לא שרד ונפל לי בשבוע 6. חיכיתי חודש מההפלה כדי לקבל מחזור ולא קיבלתי ושלשום בבדיקת בטא הבטא היתה 950 ואז גיליתי בעצם שאני בהיריון בדרך הטיבעית ללא טיפול. העניין הוא שלא קיבלתי מחזור מההפלה ורציתי לדעת לפי מה אני מחשבת את שבוע ההיריון. (ברצוני לציין שאתמול עשיתי בטא חוזרת על מנת לראות שבאמת לא היתה טעות בבדיקה והבא אתמול היתה 1476) רציתי לדעת לפי איזה תאריך אני מחשבת את שבוע ההיריון שאני נמצאת בו עכשיו. בתודה מראש

בעוד כ- 10 ימים מומלץ לעשות US ואז אם יראו עובר ימדדו אותו ואז ידעו את גילו המדויק של ההריון, צריך לוודא שהתא 950 הוא הריון חדש ולא שאריות מהריון קודם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה