מי שפיר שבוע 32

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/10/2009 | 11:13 | מאת: נטלי

שלום אני בת 28 וחצי הריון ראשון כל בדיקות הסקר תקינות חלבון עוברי 1:1270 שתי סקירות טפו טפו תקינות אני מאוד חרדה שבדיעבד כדי להיות שקטה לא ביצעתי מי שפיר וכל הזמן זה מעסיק אותי הסיכון האחוזון הקטנטן הזה של חסל וחלילה פגיעה כרומוזומלית רציתי לדעת מה זה אומר ביצעו מי שפיר בשבוע 32?ומה דעתך בעניין? תודה

אין לך בעצם כל סיבה רפואית לביצוע מי שפיר, אם את רוצה לעשות בכל זאת , ועברת שבוע 21, ההמלצה היא - לעשות בשבוע 32, אחרי קבלת זריקת צלסטון להבשלת ראות העובר, אם תתרחש לידה כתוצאה מהדיקור מדובר בילוד סביב 2 ק"ג עם תחזית טובה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה