איחור במחזור ובדיקה ביתית שלילית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/10/2009 | 22:45 | מאת: ליאור

אם אני ביומיים איחור במחזור ויצא לי בבדיקות ביתיות שלילי האם זה בטוח שלילי? המחזור שלי בדרך כלל סדיר מאוד ויש לי היום קצת הפרשות חומות וכאבי מחזור אולי משהו לא תקין עם ההריון וזה מחוץ לרחם בגלל זה זה מאחר אך מופיע שלילי בבדיקת שתן? יכול להיות שכקיימנו יחסי מין היתה סוג של השתרשות אבל משהו השתבש ולכן האירו? תודה רבה אני מאוד מודאגת

06/10/2009 | 12:21 | מאת: ליאור

לצערי קיבלתי מחזור הבוקר אחרי יומיים שלושה איחור ותמיד המחזור שלי מסודר ובזמן האם הוא איחר כי יכול להיות שב20 לספטמבר כשקיימנו יחסי מין לאחר היה לי מחזור ב3 לספטמבר ומחזור כל 31 יום נקלט משהו ובסוף לא השתרש ולכן האיחור? עכישן לחודש זה איך אני מחשבת את תאריך הביוץ והאם פעם אחת ביום הביוץ לא מספיק? תודה רבה

ברגע שהבדיקה שלילית אין כל סוג של הריון בגוף

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה