הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/10/2009 | 17:33 | מאת: לי

מחזור אחרון 3 בספטמבר 31 יום כל מחזור קיימנו יחסי מין ב 20 לספטמבר שלפי חישוב הוא תאריך הביוץ אני מאחרת כרגע יומיים שלושה וכל הבדיקות שעשיתי בבית לפני המועד ואחרי יצאו שליליות היום שוב ביצעתי בדיקת הריון אך הפס הכחול בחלון ביקורת כלל לא הופיע אז כנראה הבדיקה לא התבצעה תקין אבל כבר אין לי יותר בדיקות כרגע היום הופיעה הפרשה קטנה חומה בתחתונית האם מעיד על הריון או מחזור מתקרב? אף פעם לא ריחר לי ככה תמיד המחזור מתוזמן למרות שיש לי מעט כאבים כמו לפני מחזור הלוואי שאני מתבדה ותןך כדי שאני רושמת יש לי שוב הפרשה חומה שהרגשתי שנוטפת על התחתונית והצצתי ואכן הפרשה חומה האם זה מעיד יותר על הריון או מחזור? האם יכול להיות שגם יומיים איחור במחזור בדיקת הריון תצא שלילית?

תשובה סופית תקבלי רק מחר בביצוע בדיקת הריון בדם, כל תשובה אחרת היא רק ספקולציה חסרת בסיס

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה