נר אגיסטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/10/2009 | 07:55 | מאת: דבי

ביום שישי לפני 4 ימים לפני השינה הכנתי טבליה של נר אגיסטן 0.5 מ"ג (חד פעמי) לנרתיק בשל פטרייה. אני בשבוע 12 . עדיין לא ראיתי את שאריות הנר יוצאות. ייתכן שהחדרתי עמוק מדי? האם יכול לחדור לרחם? כמו כן בבדיקת אולטרה סאונד הטכנאית ראתה שאזור הדימום גדל ,האם זה יכול להיות הנר אגיסטן? אם תכל בבקשה לענות לי על שלושת השאלות תודה

לא ראיתי את הנר הוא התמוסס כמקובל, הנר מוכנס לנרתיק ואין שום סיכוי שיכנס לרחם ולכן גם אין קשר לראיתו ברחם או לשיכותו לדימום

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה