תנועות עובר- בבקשה עזרה....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/10/2009 | 20:57 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 22, הריון ראשון, שבוע 25+3 ועדין לא מרגישה תנועות עובר. ביום שישי האחרון ביקרתי אצל הרופא שלי שבדק אותי ואמר שבאולטרסאונד הכל ניראה תקין ושהיא זזה ובועט. אבל למה אני לא מרגישה בכלל? ממש מודאגת? האם משהו לא בסדר? חשבוב לציין שהשליה נמצאת דופן קדמי תודה על התשובה

04/10/2009 | 22:09 | מאת: מלי

מאמי אין לך שום סיבה לדאגה אני בעצמי גם התחלתי להרגיש את תנועות העובר רק בשבוע 26-7.. גם אצלי הכל תקין ומדובר בהריון ראשון (ומלאו לי 22 רק לפני חודש) זה די מלחיץ..חוויתי את זה גם במיוחד כשכל מי שאת מכירה שנמצאת בהריון או שאי פעם הייתה אורת שהחליה להרגיש את התנועות כבר בשבוע 22-3 אבל זה לא צריך להדאיג אותך מה שאת צריכה לעשות זה רק לדאוג לתזונה נכונה ולהקשיב לעצות של הרופאים חבל את לא צריכה את הלחץ הזה..זה לא טוב לתינוק/ת שיהיה לך הכי בהצלחה מלי

יתכן וסף התחושה שלך נמוך ולכן תתחילי להרגיש רק כשיגדל העובר והתנועות יהיו יותר חזקות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה