רעלת ה ריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/10/2009 | 18:08 | מאת: משי

מאיזה שבוע יכול להיות רעלת הריון. האם מדובר בסימן אחד או במספר סימנים בו זמנית. בת 33,שבוע 16, בכל פעם שאני עייפה או עצבנית יש לי רעד בעין. אני נכנסת ללחץ מזה ומתחיל לי דופק חזק האם זה מעיד על משהו?או שזה פשוט תופעות שנגרמות בזמן הריון. כל הבדיקות שלי תקינות, (חץ דם 125/80וכר וכו')האם זה קשור גם לגיל זהו הריוני השלישי ולא היו לי שום בעיה בהריונות הקודמים. אשמח לתגובה. משי

רעלת הריון מוגדרת כלחץ דם גבוה וחלבון בשתן מעבר לשבןע 20, על פי התאור שלך את בריאה גופנית אך חרדה מאד , מומלץ טיפול אנטי חרדתי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה