תנועות עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/10/2009 | 22:14 | מאת: bet

היי אני בשבוע 26+ אני מרגישה תנועות כבר משבוע 16 בערך..זהו הריוני ה -2 בשבועיים האחרונים,יש תנועות מוזרות שאינני מכירה: מין קפיצות מאוד מונוטוניות,כל 3 ,4 שניות וקפיצות בכלל שממש מקפיץ אותי,וכל זאת מלבד התנועות הרגילות. ואציין שרוב שעות היום היא מאוד פעילה העוברית. האם זה נשמע תקין?יכול להיות שאלו שיהוקים? ואם יש משהו חריג,אפשר לראות זאת בבדיקת אולטרא סאונד? אשמח לתשבותך שבוע טוב

יתכנו שיהוקים או תנועות רגילות של העובר, אם זה מציק לך ניתן לעשות US , אך חשוב להשתדל לעשות זאת תוך כדי התנועות הללו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה