בטא שבוע 6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/10/2009 | 10:22 | מאת: אור

שלום רב ד"ר, קראתי שבתחילת הריון הבטא מכפילה את עצמה פלוס מינוס כל יומיים . עד איזה שבוע ההכפלות האלה נמשכות ? האם בשבוע 6 הבטא עדיין אמורה להיות מוכפלת כל יומיים או שבשלב כזה חוקיות העלייה כבר משתנה ? ואם כן, איך מחשבים שהעלייה תקינה בשלב זה ? פשוט גיליתי בשבוע 4+4 בטא 888 וה US הראשון יקרה רק בעוד שבוע וקצת (7+2) ואני רוצה מחר ללכת לעשות בדיקת דם כדי לראות שהערך ממשיך לעלות בצרה תקינה וחשוב לי לדעת מה הוא ערך תקין או קצב עלייה תקין לשבוע 6+0. תודה רבה מראש על תשובתך.

אין ערך לבדיקת בתא חוזר ברמות כאלו מאחר ובשלב זה תקינות ההריון ניקבעת רק על ידי US בשבוע 7, הכפלת בתא מעידה על צמיחת ההריון אך לא על עובר תקין,

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה