דלקת בשתן?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/10/2009 | 15:58 | מאת: עדי

שלום אני בשבוע 19+5. פניתי למוקד נשים בעקבות כאבים לחצים והתקשויות לא סדירות שהיו לי בשבוע האחרון בבטן תחתונה וגב תחתון.במקביל ריצה תכופה לפיפי בערך 4-5 פעמים בשעה וכאבים לאחר מתן שתן, ובעיקר בכאבים בגב תחתון ובשלפוחית. בבדיקה עשו לי מוניטור רבע שעה שהיה תקין, צוואר הרחם סגור וארוך,בדיקת שתן כללית ותרבית תקינה! אבל אני עדיין מאד סובלת ומחוברת לאסלה ולמיטה. ובעצם לא ניתן פתרון לבעיה שלי. 1- האם יכול להיות שיש לי דלקת למרות שהתרבית שלילית? האם יזיק לקחת אנטיביוטיקה על כל מקרה? 2- האם כדאי שוב לעשות מוניטור- דווקא כשעשו לי לא היו לי כאבים 3- יש לי חשד לרחם עם מחיצה קטנה או רחם קשתי - האם זה קשור לכאבים שאולי אין מקום לעובר והוא יושב נמוך ולוחץ לי על השלפוחית וגורם לכאבים? יש לציין שהבטן שלי מאד נמוכה גם. תודה רבה על עזרתכם!

הסיפור מתאים לדלקת בשתן אך אם התרבית שלילית נישללה דלקת או שכדאי לחזור על התרבית\, לעיתים מדובר בלחץ של הרחם על השלפוחית וגרימת אותם סימפטומים, למבנה הרחם אין קשר לתופעה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה