תחושת זרם פתאומית בבטן-שבוע 21 שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/10/2009 | 00:33 | מאת: דורית

שלום, אני בהריון שלישי ובשבוע 21. בניגוד להריונות הקודמים, בהריון הזה יש לי רגעים שאני מרגישה מכת זרם בבטן, זה קורה בפתאומיות ובעיקר כשאני שוכבת ורוצה להסתובב או שאני יושבת רוצה להתרומם פתאום. זה התחיל מתחילת ההריון. זה לא העובר שזז אלא ממש כמו מכת חשמל פתאומית. לא כואבת אבל בהחלט מפתיע אותי ומשביתה אותי לשבריר שניה. מה דעתכם? תודה דורית

יתכן ומדובר בכיווץ של שריר שמגרה עצב, אין טיפול יש ללמוד לחיות עם זה עד הלידה , אחרי הלידה הרחם יתכווץ וכניראה שזה יחלוף

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה