חלבון בשתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2009 | 21:53 | מאת: אילנה

שלום רב, אני בת 37, בשבוע עשירי להריון הראשון שלי, שבא בעקבות טיפולים. במסגרת בדיקות דם כלליות שנשלחתי לבצע, התגלו החריגים הבאים: Protein (U) - 30 (בשתן) WBC-Leucocytes - 10*3/micl - 12.5 Neutrophils # - 8.32 Monocytes # - 1.17 שאר הערכים תקינים. מה אומרים הערכים לעיל, במיוחד אני מודאגת מהחלבון בשתן (האם זה מעיד על רעלת הריון?). בברכת חג שמח, אילנה.

אין רעלת הריון בשבוע 10, יש לחזור על בדיקת השתן לאחר ניקוי טוב של הנרתיק ולקיחת דגימא מאמצע הזרם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה