קורס הכנה ללידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/09/2009 | 10:16 | מאת: יהודית

בוקר טוב, אשמח לדעת כיצד להרשם לקורס הכנה ללידה? ומאיזה שבוע ממולץ? תודה רבה

מומלץ לבצע קורס מטעם בית החולים בו רוצים ללדת, מומלץ משבוע 28 והלאה, יש ליצור קשר עם חדר לידה ולברר לגבי הקורס

06/01/2010 | 10:58 | מאת: עדינה בהרב

אני הייתי בקורס של דבש מסלע בגולן. אני אישית הייתי בחודש 8, אך היו איתי נשים בכל שלבים. אני חושבת שאמצע הריון זה מצוין, יש לך זמן להתכונן לא רק לרגע הלידה, אלא להתחברות לעובר. דבש מסלע מציעים קורס הכנה גם של סופ"ש שלם עם בני הזוג. זה מתאים גם לדתיים וזו פשוט חוויה. אני מציעה לך להתרשם - www.dvashmisela.co.il

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה