קטע מוזר ביותר!! הלפ כי אני משתגעת!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/09/2009 | 10:39 | מאת: HU

היי, אני בשבוע 32 להריוני.כבר שבועיים שאני מרגישה כמו דופק שני שוכבת ממש דפיקות חזקות בבטן וזה נראה ממש לעין ממש רואים את זה.אני יודעת שזה לא הדופק של העוברית אבל מזה יכול להיות?מצד אחד יש את הבעיטות האלה שמרגישות ממש כמו דופק שזה בא כל שניה לחמש עשר דקות ועדיין אני מרגישה אותה בועטת בצד השני של הבטן .זה קורה לי מלא!!! ולאחרונה זה עבר לשלוש פעמים ביום. יש כאלה שאומרים שזה אולי שיהוקים .אבל ככה מרגישים את זה חזק?וכמו דופק? וכל כך הרבה פעמים ביום?האם אני צריכה להבדק?

25/09/2009 | 15:58 | מאת: ד"ר אילון לחמן

בטן בדרך הרחם.שלום. יתכן והרשתך היא של הדופק שלך המועבר מאבי העורקים אל דופן הבטן.תופעה ידועה ומוכרת.בכל מקרה אם את לא רגועה גשי להיבדק.זה תמיד טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה