מוטרדת כאבי בטן, דקירות בבטן התחתונה פלוס המטומה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/09/2009 | 21:51 | מאת: אלינור

שלום, אני בשבוע ה14 להריון עם עובר שמתפתח ודופק תקין. בשבוע 9 פלוס התגלה אצלי במטומה בגודל 1.5 * 3.6 ס"מ בקיר הקידמי עקב דימום מסיבי. הייתי במנוחה 4 ימים וחזרתי לעבוד שבוע אך סבלתי מכאבי בטן חזקים (שמופיעים עד יום) שהתבטאו בהתכווציות חזקות וכאבים באיזור הקיבה עקב כך הרופא נתן לי חופש מחלה ל16 יום ונרות של הההורמון אוטרוגסטן אחד ביום לפני השינה במשך 20 יום. לפני כ-3 ימים התחלו אצלי הפרשות חומות עד לצבע של דם ישן למשך לילה אחד ואחריי שהופסקו ההפרשות החלו להופיע דקירות חזקות בבטן התחתונה עד היום. הרופא במעקב נסע לחופשה התור הקרוב עוד שבועיים ואני אמורה לחזור לעבוד אחרי יום כיפור (עוד 3 ימים). האם עליי להמשיך להיות במנוחה? או שאני יכולה לחזור לעבוד? אני עובדת בגן ילדים כמטפלת. נצרך ממני מאמץ פיזי מסויים. בקשתי להיות בשמירת הריון אך הרופא מתעקש שאיין סיבה שאהייה בשמירת הריון אך יש לי כאבי בטן חזקים שאם אני לא שוכבת בתנוחה עוברית הם לא עוברים. כדאי לפנות לרופא אחר שאולי ימליץ אחרת?

25/09/2009 | 15:42 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאלינור שלום ממליץ שתגשי להיבדק עקב הכאבים והדימום שאת מתארת.אני בטוח שלרופאך יש מחליף.עפ התוצאות החלטה לגבי המשך ההתנהלות בהריון..

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה