CMV ותינוקת בת 3 שבועות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/08/2009 | 17:30 | מאת: גלי

שלום רב, בשעה טובה ילדתי את ביתי ה-3 לפני 3 שבועות. יש לי חברה שמאוד מעוניינת לראות את ביתי ולאחרונה היא אובחנה כסובלת מ-CMV פעיל. מה מידת הסיכון להדבקות על ידי ואו ע"י התינוקת במידה ואני נפגשת עם החברה. כיצד נדבקים במחלה? כמה זמן מרגע האבחון המחלה פעילה? אודה על כל ייעוץ כי נוצר מצב לא נעים שאני מסרבת להפגש עם חברתי כל עוד יש חשש להדבקות מה שמואד פגע בה. תודה רבה, גלי

23/08/2009 | 08:50 | מאת: ד"ר אריה שחר

CMV בילודים - הינה כמו שפעת לא מומלץ לחשוף את הילוד לאנשים חולים ואני מאמין שחברתך תבין- אם יש בעיה שתראה את המלצתי

23/08/2009 | 12:00 | מאת: גלי

תודה על התשובה, אולם לא הבנתי מתי כן ניתן יהיה להיפגש עם החברה מתי חולפת תקופת ההדבקה? תודה, גלי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה