בירור שבוע הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/08/2009 | 09:02 | מאת: א.ו

שלום רב ומראש סליחה על השאלה הבאנליט אך זהו הריון ראשון. המחזור האחרון שלי התחיל בין תאריכים 16.05-18.05 . בתאריך 14.07.09 ביצענו US ראשון בו נרשם גיל הריון 8.4 , CRL 19 מ"מ מתאים לשבוע 8.3. נכון לאותו תאריך מה היה שבוע הריון שלי 8.3 או 8.4 ( סליחה על הפדנטיות שלי פשוט בשקיפות עורפית אמרו שאני חייבת לדעת במדויק ולברר זאת עם הרופא לבדיקות הבאות). תודה רבה מראש

21/08/2009 | 13:06 | מאת: ד"ר אריה שחר

זה באמת לא משנה כל טבלה או מכשיר US יתן תוצאה שונה היות ומשתמש בערכי יחוס שונים את אישרת את גיל ההריון 8.4 שבועות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה