חולשה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/08/2009 | 06:05 | מאת: ענבל

שלום אני בשבוע 25, הריון תקין, נוטלת ברזל. בשבועות 23-24 קרו לי שלושה ארועים של חולשה פתאומית חזקה מאוד, כמעט עילפון מלווה בזיעה קרה דופק מהיר ותחושת "אפלוליות" בעיניים. התאוששתי די מהר (כמה דקות) לאחר שתייה או אכילה של משהו מתוק. בנוסף אני סובלת לפעמים מתחושת של קושי קל בנשימה. האם יש קשר בין שתי התופעות? האם קשור לחוסר ברזל או רמות סוכר? אודה על השערתך. ענבל

19/08/2009 | 11:20 | מאת: היי

הי , אני מציעה לך ללכת לבצע בדיקת דם הימוגלובין לבדוק את רמת הברזל בגוף . ובדיקת סוכר

19/08/2009 | 11:47 | מאת: ענבל

תודה על תגובתך, אך אודה לך אם תשאירי את מתן התגובה לרופאי הפורום.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה