הריון וכאבים ..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/08/2009 | 22:48 | מאת: חי

שלום , אני 10 חודשים אחרי לידה . ב10/7 היה לי מחזור אחרון , מחזור סדיר כל 30 יום . ב12/8 עשיתי בדיקת דם - בטא 371 , היו לי כאבים כמו לפני מחזור שלא מפסקים אומנם הם לא חזקים כל כך פשוט מעצבנים , והכאב מהגב מקרין לבטן , הייתי בבדיקת אולטרסאונד אצל רופא והוא ראה כרגע רק שק הריון כי זה שבוע צעיר , הוא אמר כי שק ההריון בתוך הרחם ונתן לי לבצע שוב בטא . בטא מהיום 17/8 - 2030 . האם קצב העליה תקין ?? מה פשר הכאבים ?? , מה שמטריד זה הכאב והוחסר ידע ממה הוא נובע ועשיתי גם בדיקת שתן לשלול דלקת אלו התשובות , אם תוכל להסביר לי אותן : 1.000- 0 1.025 SPECIFIC GRAV-U STRI 6.5- 5 5.0 PH- U STRIP 0- 0 /ul neg LEUCOCYTES - U STRIP - neg NITRITE- U STRIP 0- 0 mg/dL neg PROTEIN- U STRIP 0- 0 mg/dL norm GLUCOSE - U STRIP 0- 0 mg/dL neg KETONES- U STRIP 0- 0 mg/dL norm UROBILINOGEN-U STRIP 0- 0 mg/dL neg BILIRUBIN- U STRIP 0- 0 /ul neg ERYTHROCYTES-U STRIP

20/08/2009 | 15:07 | מאת: ד"ר אריה שחר

בדיקת השתן תקינה יכולים להתלוות להריון כאבים עקב השינויים בגוף כתוצאה מההריון- כמובן תרחך לשלול גורם שניתן לטפל לתקינות ההריון תבצעי שוב US

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה