האם העלייה בבטא תקינה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/08/2009 | 15:49 | מאת: דורית

שלום, היום אני בשבוע 5, פלוס 6 ביצוע בטא ב-9.8- 1298 ב-13.8 - 6578 ב-17.8 - 18344 רציתי לדעת האם העלייה תקינה? למרות שלא היו שתי הכפלות בין שתי הבדיקות האחרונות. האם זה מעיד על בעיה כלשהיא בהריון? והאם הערכים האלו לא נמוכים מדי? אשמח לתשובה מהירה, כי אני בלחץ בגלל הריון קודם שנפל עקב כך שלא היה דופק עוברי.

17/08/2009 | 16:24 | מאת: ד"ר אריה שחר

התוצאות יכולות להיות תקינות - למה את מבצעת אותן - תבצעי US וצריך להיות כבר דופק

17/08/2009 | 16:52 | מאת: דורית

בצעתי אותן, כי החל מיום חמישי ה-13.8 היו לי הפרשות חומות,לא הרבה אומנם, אבל עדין היו, ודי נלחצתי בגלל ההריון הקודם שלי שנגמר בהפלה בשבוע 8 וחצי, שבו גם היו לי הפרשות חומות החל משבוע 6. יש לי בדיקה רק ביום חמישי אחה"צ, נראה לך שיש צורך להקדים? לא הבנתי מתשובתך מה זאת אומרת שהתוצאות יכולות להיות תקינות? האם תמיד צריכה להיות הכפלה כל יומיים? תודה רבה על התייחסותך המהירה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה