תנועות עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/08/2009 | 10:47 | מאת: ט

הי, אני בהריון ראשון, בשבוע 18(0), כלומר מתחילה 19, אני לא מרגישהכ עדיין תנועות עובר בכלל גם לא מה שאומרים כמו רפרוף או דגיגים...הראופ אמר לי לפני כשבועיים שאתחיל להרגיש בעוד כשבועיים כלומר עכשיו לערך... לפעמים רק אם אני שמה את ידיד על הבטןם בשקט שקט לעיתים אולי יש טיפה כמו פעימות כאלו או פעילות מעיים ממש עדינה , אבל לדעתי זה לא כמו שמתארים שזה תנועות העובר... מתי אתחיל להרגיש? יש לי ממה לדאוג?אני מתה להתחילך להרגיש את הנסיכה שלי...ככ..רוצה להתחבר אליה עוד ועוד דרך התנועות...

17/08/2009 | 15:48 | מאת: ד"ר אריה שחר

חשים תנועות עובר סביב שבוע 20 יש נשים שחשות גם מאוחר יותר ביחוד אם מלאות או שליה קדמית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה