תרופה למניעת שפעת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/08/2009 | 20:36 | מאת: גלי

שלום רב, אני בשבוע 12 של ההיריון וחוששת , כמעט כמו כולם , משפעת החזירים... המליצו לי לקחת באופן קבוע תרופה הומיאופתית למניעת שפעת - BOIRON אוסילו. ברור לי שלא "תיתנו" אישור כך לנטילת תרופה..אבל האם באופן ככלי - מותר ליטול תרופה הומיאופתית בהיריון / האם יש הוכחה למניעה הידבקות בשפעת? האם ישנו מוקד/מרכז שאיתו אפשר להתייעץ בנוגע לנטילת תרופה כזו? תודה!

17/08/2009 | 09:59 | מאת: ד"ר אריה שחר

אין עדיין חיסון לשפעת חזירים - הנושא בפיתוח לגבי תרופות אחרות ניתן להתיעץ עם המרכז למידע ורעלים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה