בקשר לשפעת החזירים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/08/2009 | 10:11 | מאת: ורד173

שבוע 19. בת 36. בשבועיים האחרונים התחלתי להשתעל אבל חשבתי שזה נובע מההריון, מקצת קוצר נשימה, מכך שהרחם גודל ולוחץ על כל מיני איברים. יש לציין שבלי שום קשר להריון, אני בנאדם שלפעמים משתעלת מתוך סיבת אלרגיה או מתח נפשי וכאלה. ומאתמול התחלתי קצת קצת, מדגישה קצת, להרגיש כאילו משהו בגרון, אבל משהו כמעט לא מורגש, אולי זה אפילו פסיכולוגי. אני גם בשבועיים האחרונים התחלתי כמעט באופן יומיומי למדוד לעצמי חום, כאשר הוא נע תמיד בסביבות 36.5, והבוקר מדדתי והיה לי 37, שירד לי ל 37.8 וגם 37.9. בהרגשה הכללית אני מרגישה בעקרון די בסדר. אני לא יודעת אם לקשר את מה שכתבתי לשפעת החזזירים, ואולי זה סתם צינון או התקררות, ואולי שפעת רגילה, אולי זה סתם משהו שבא ויחלוף לו. מתי אני אמורה להתייחס לזה ברצינות יותר, כשהחום כבר ממש יעלה, וארגיש חולה, רק אז לקחת את עצמי למיון, או כבר עכשיו בתחילת התסמינים הנ"ל ללכת למיון? נגיד שעודד יעלה לי החום, אז לקחת כדור אקמול ולראות מה יהיה בלי ללכת עדיין למיון? תודה על ההתייחסות.

17/08/2009 | 09:57 | מאת: ד"ר אריה שחר

שפעת חזירים הינה קודם כל שפעת עם כל התסמינים של שפעת אולם לזה יכולים להתלוות סיבוכים. מתי לפנות לעזרה רפואית- כשלשפעת סיבוכים נוספים כמו חום גבוה , קשיי נשימה ותסמינים אחרים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה