הריון תאומים לא תקין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/08/2009 | 22:28 | מאת: מיכאלה

שלום רב, עשיתי בדיקת US שהראתה שהתחלתי את ההריון כהריון תאומים. עובר A בעל דופק, CRL 11 מ"מ, מתאים לשבוע 7+1. עובר B ללא דופק, CRL 10 מ"מ, מתאים לשבוע 7+0. כמות מי שפיר תקינה. נצפה שק הריוני תוך רחמי אחד, בתוכו הודגמו שני שקי חלמון, שני שקי אמניון, שני עוברים נפרדים. מה הסיכוי של העובר השני לשרוד? האם יש חשש מהתפתחות לא תקינה שלו? עד כמה התופעה נפוצה? תודה רבה!

תןפעת העלמות תאום בשבוע מוקדם קיימת אם אין קרום מבדיל כלל זה יכול להשפיע על השני אם יש קרום מבדיל אז השני יכול להתפתח היטב

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה